Vespa scooterhoes

Met de lente en zomer voor de boeg begint het bij veel scooterrijders weer te kriebelen. Vooral met lekker weer is er geen idealer vervoersmiddel in de stad dan een scooter. Onverminderd populair blijft de Vespa scooter en daarom vertellen we je graag wat meer over de Vespa scooterhoes van DS COVERS.

Vespa scooterhoes

Vespa modellen

Jarenlang al is Vespa hét toonaangevende scootermerk dat verantwoordelijk is voor populaire scooters zoals de Vespa LX, Vespa LXV, Vespa S, Vespa S Sport, Vespa Primavera, Vespa Sprint, Vespa GTS, Vespa GTS Super, Vespa Sei Giorni en Vespa 946. Ook op elektrische gebied blijft Vespa met de Vespa Elettrica zeker niet achter.

Ideaal in de stad dus, maar helaas heeft niet iedereen in de stad de beschikking om zijn scooter binnen/droog te parkeren waardoor de verschillende weerselementen zoals regen en UV impact hebben op een scooter. Kun je je Vespa niet droog stallen, dan adviseren wij deze te beschermen met een Vespa scooterhoes van DS COVERS. Hiermee houd je je Vespa droog en schoon!

Specificaties scooterhoes

Onze Vespa scooterhoes is gemaakt van sterk 300D polyester en beschikt over ventilatieflappen. Hierdoor kan eventueel condensvocht onder de hoes ontsnappen. Verder beschikt de hoes over een sterke elastische zoom en slotgaten waarmee de hoes aan je Vespa op slot is te zetten.

Maatadvies

Voor iedere Vespa hebben wij een passende Vespa scooterhoes, zowel voor scooters met als zonder windscherm. Hieronder vind je een opsomming van de meest voorkomende Vespa’s. Klik op de link en je komt terecht op de CUP scooterhoes pagina met de juiste maat voor jouw Vespa geselecteerd.

Beschermhoes geschikt voor Vespa LX
Beschermhoes geschikt voor Vespa LXV
Beschermhoes geschikt voor Vespa S
Beschermhoes geschikt voor Vespa S Sport
Beschermhoes geschikt voor Vespa Primavera
Beschermhoes geschikt voor Vespa Sprint
Beschermhoes geschikt voor Vespa GTS
Beschermhoes geschikt voor Vespa GTS Super
Beschermhoes geschikt voor Vespa Sei Giorni
Beschermhoes geschikt voor Vespa 946
Beschermhoes geschikt voor Vespa Elettrica

Staat jouw Vespa er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je dan snel met de juiste maat.

De voordelen

Nog even de voordelen van onze Vespa scooterhoes op een rij:

  • Je Vespa blijft droog en schoon wanneer je deze niet binnen kunt stallen.
  • Eventueel condensvocht kan ontsnappen door de ventilatieflappen.
  • De levensduur van je scooter wordt verlengt omdat deze minder heeft te lijden van de weerselementen.
  • Je onttrekt je Vespa aan het zicht van eventuele dieven.
  • Je zet de scooterhoes eenvoudig vast aan je Vespa met een kettingslot door de slotgaten.
  • Comments are closed.