Motorhoezen

Er zijn omstandigheden waaronder uw motor goede bescherming nodig heeft en waar een motorhoes van DS COVERS uitkomst kan bieden. Door het gebruik van de beste materialen en slimme features dragen onze motorhoezen bij aan een langere levensduur van uw motor. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Bel ons dan op +31(0)55 203 2014 of stuur een e-mail.

Outdoor motorhoezen

ALFA motorhoes
ALFA motorhoes (outdoor)
Luxe outdoor beschermhoes.
79,95   Bekijken →


ALFA Topcase motorhoes
ALFA Topcase motorhoes (outdoor)
Luxe hoes voor motoren met topkoffer.
99,95   Bekijken →


ALFA 3W motorhoes
ALFA 3W motorhoes (outdoor)
Beschermt o.a. Piaggio MP3, Gilera Fuoco.
99,95 / 109,95  Bekijken →


DELTA motorhoes
DELTA motorhoes (outdoor)
Basic outdoor beschermhoes.
44,95   Bekijken →
Motorzadelhoes
Motorzadelhoes
Houdt uw zadel droog en schoon.
17,95   Bekijken →

Indoor motorhoezen

FLEXX indoor motorhoes
FLEXX motorhoes (indoor)
Stretch motorhoes voor binnengebruik.
59,95   Bekijken →
FLEXX Topcase indoor motorhoes
FLEXX Topcase motorhoes (indoor)
Stretch hoes voor motoren met topkoffer.
69,95   Bekijken →
FOX motorhoes
FOX motorhoes (indoor)
Basic indoor beschermhoes.
29,95   Bekijken →

Met een motorhoes houdt u uw motor schoon en langer in een goede conditie. DS COVERS biedt een ruim assortiment motorhoezen voor binnen- en buitengebruik.

Outdoor motorhoezen
Wanneer u uw motor regelmatig buiten parkeert, heeft deze veel te verduren van o.a. regen, UV-licht en hars uit bomen. Om uw motor hier goed tegen te beschermen, gebruikt u een outdoor motorhoes. De motorhoezen voor buitengebruik van DS COVERS zijn allen 100% waterdicht en UV-bestendig. Hier worden de hoezen uitgebreid op getest. Daarnaast zorgt de stevige elastieke zoom er samen met de de verstelbare band voor dat iedere motorhoes blijft zitten bij harde wind. Het assortiment van DS COVERS bestaat uit motorhoezen voor reguliere motoren, motoren met top- en zijkoffers en driewielscooters (zoals de Piaggio MP3).

Indoor motorhoezen
Wanneer u voor een langere periode niet rijdt op uw motor en deze binnen stalt in bijvoorbeeld uw garage, adviseren wij een indoor motorhoes. Hiermee beschermt u de motor tegen vuil en stof en eventuele huisdieren die graag op uw motor liggen. DS COVERS heeft twee type indoor beschermhoezen de FOX motorhoes en de FLEXX motorhoes. De FOX motorhoes is een basic indoor beschermhoes welke beschikbaar is in vier reguliere maten. De FLEXX motorhoes is een hoes gemaakt van zg. Scuba Knit materiaal wat als een sok om uw motor zit. Deze hoes is naast in vier reguliere maten ook beschikbaar in drie maten voor motoren met topkoffer.

Condensatie
Condensvorming onder de hoes moet zoveel mogelijk worden voorkomen. Condens ontstaat o.a. wanneer de motorhoes over de motor wordt geplaatst wanneer deze nog niet geheel is afgekoeld of nog nat is. Wij adviseren een motorhoes altijd te plaatsen over een droge motor en pas wanneer deze is afgekoeld. Alle outdoor motorhoezen van DS COVERS zijn uitgerust met zg. ventilatieflappen bovenin waardoor eventueel condens alsnog kan ontsnappen.

Maatkeuze
Het kiezen van de juiste maat motorhoes is erg belangrijk. Een te grote hoes hangt op de grond en flappert in de wind en een te kleine hoes past simpelweg niet. Om de maatkeuze voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij voor veel motormerken en -modellen specifiek maatadvies. Mocht uw motor niet in ons maatadvies zijn opgenomen, dan kunt u de meetinstructie volgen om de juiste hoesmaat te bepalen. Bij twijfel kunt altijd contact met ons opnemen.

Maatadvies per merk:
Aprilia | BMW | Ducati | Harley Davidson | Honda | KTM | Kawasaki | Moto Guzzi | Suzuki | Triumph | Yamaha