Over ons

DS COVERSDS COVERS B.V. ontwikkelt hoogwaardige, duurzame beschermhoezen voor tweewielers. De sterke en slimme covers beschermen uw motor, scooter of (elektrische) fiets tegen de invloeden van regen, wind, zand en/of stof en verkleinen de kans op krassen en diefstal.

Het snelgroeiende assortiment van DS COVERS laat zich kenmerken door kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De hoezen zijn uitgerust met slimme functionaliteiten, zoals ventilatiegaten, slotringen, verstelbare kliksluitingen, dubbel gestikte naden en elastiek in de zoom. Elke nieuwe toevoeging aan het assortiment is bovendien uitvoerig door een testteam gekeurd en beoordeeld.

Veel modellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er voor iedere tweewieler een perfect passende beschermhoes is. Hiermee verzekert u zich van optimale bescherming en een zo lang mogelijke levensduur van uw tweewieler – in de tuin, in de garage of op de stoep!

Omdat we voortdurend bezig zijn met het optimaliseren van onze beschermhoezen en het uitbreiden van ons assortiment, zijn mogelijke ideeën en suggesties ten aanzien van onze producten zeer welkom. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

DS COVERS B.V.
Loolaan 37
7314 AB Apeldoorn
Nederland

E-mail: info@dscovers.com
Telefoon: +31 (0)55 203 2014 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 18.00 uur)

BTW-nr: NL856766264B01
KVK-nr: 66951062