RUILEN / RETOURNEREN

Het kan altijd gebeuren dat een product om wat voor reden dan ook niet is wat u ervan verwacht had. Bij DS COVERS gaan wij hier zo soepel mogelijk mee om. Hieronder leest u de instructie en onze voorwaarden met betrekking tot het ruilen of retourneren van een product.


EEN PRODUCT RUILEN

Wanneer u het ontvangen product wil ruilen voor een ander product of andere maat, dan nemen wij de kosten voor de retourzending voor onze rekening. U volgt hiervoor de volgende stappen:

1. U plaatst een nieuwe bestelling voor het gewenste product.

2. U vult onderstaande formulier in en vult o.a. het nieuwe ordernummer in.

3. Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een PostNL retouretiket waarmee u het ‘oude’ product kostenloos kunt retourneren. Voeg bij de retourzending altijd een print van de bevestigings e-mail die u ontvangt na het invullen van onderstaande formulier.

4. Na ontvangst en controle van de retourzending, maken wij het aankoopbedrag van het geretourneerde product binnen 14 dagen aan u over via de door u gebruikte betaalmethode.


EEN PRODUCT RETOURNEREN

Wanneer u het ontvangen product enkel wil retourneren, dan betaalt u de kosten voor de retourzending zelf. U volgt hiervoor de volgende stappen:

1. U vult onderstaande formulier in.

2. U stuurt het te retourneren product naar het volgende adres:

DS COVERS B.V.
T.a.v. de retourenafdeling
Oude Berghuizerweg 30
7336 AW Apeldoorn NL

Voeg bij de retourzending altijd een print van de bevestigings e-mail die u ontvangt na het invullen van onderstaande formulier. Bewaar het trackingnummer/verzendbewijs van de retourzending zorgvuldig. Mocht de retourzending zoek raken, dan zullen wij u hierom vragen.

3. Na ontvangst en controle van de retourzending, maken wij het aankoopbedrag van het geretourneerde product binnen 14 dagen aan u over via de door u gebruikte betaalmethode.


Mocht u een product om een andere dan bovengenoemde twee redenen willen retourneren, bijvoorbeeld een garantiegeval of een foutlevering, neem dan contact op met onze klantenservice.


VOORWAARDEN RUILEN / RETOURNEREN

1. Wij hanteren een bedenktijd van 30 dagen waarbinnen u het product kunt ruilen of retourneren. Deze periode gaat in vanaf het moment dat u het product in bezit heeft.

2. Het te ruilen of retourneren product moet in nieuwe en onbeschadigde staat verkeren (inclusief labels e.d.) en in de originele verpakking retour komen.

3. Gebruikte en/of beschadigde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Als bij ontvangst blijkt dat een product beschadigd is, zal DS COVERS het product retour afzender sturen.

4. Een retourzending dient altijd voldoende gefrankeerd aan ons te worden opgestuurd.

5. Producten waarop een logobedrukking is aangebracht en producten welke geheel voor u op maat zijn geproduceerd, zoals de LUXX en SUNN autohoezen, kunnen niet worden geruild or geretourneerd.


RETOURFORMULIER

[[[["field12","equal_to","RUILEN"]],[["show_fields","field18"]],"or"]]
1 Step 1
Uw naam
Uw telefoonnummer
Ordernummer retourzending
Inhoud retourzendingVermeld hier welk product(en) u gaat retourneren (naam/artikelnummer en eventuele maat).
Ik wil het hierboven genoemde product
Ordernummer nieuwe bestellingWanneer u een product wil ruilen, dient u eerst een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste product. Het 6-cijferige ordernummer van deze nieuwe bestelling vult u hier in.
Eventuele opmerkingen
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder